Jazz

Vauhdikasta ja hauskaa tanssimista. Jazztanssitunneilla huomioidaan vartalon liikkuvuus erilaisten irroitteluharjoitusten avulla, lihaskunnon kokonaisvaltainen treenaus, notkeuden ja elastisuuden parantaminen, sekä tanssi-ilmaisun kehittäminen. Jazztanssille on ominaista kiinteä suhde musiikkiin ja rytmiin. Tanssiosiossa harjoitellaan perusaskeleita, jalanheittoja, piruetteja ja tehdään tanssisarjoja. Tanssisarjoissa yhdistellään eri jazztyylejä aina perinteisestä jazztanssista päivän uusimpiin diva dance tyyleihin asti. Tanssitehtaan jazztanssiopettajan tyyliin kuuluu myös kasari ja ysäri jazz.

Tällä tunnilla mukaansa tempaavat askeleet ja rytmit, sekä hyvä fiilis luovat juuri sopivan hikisen ja hyvän oloisen vauhdikkaan tunnin. Tuu mukaan suositulle tunnille!

Mitä tarvitset tunneilla?

Rennot, liikkumiseen soveltuvat vaatteet, sukat ja jazztossut.

Jazz heels

Tanssitehdas goes jazz heels. Tunneilla treenataan jazztanssitekniikan mukaan. Tunteihin kuuluu myös lihaskunto-osuus. Tanssisarjoissa käytetään tanssiin tarkoitettuja tanssi-, korkokenkiä.

Sarjoissa yhdistellään eri jazztyylejä aina perinteisestä jazztanssista päivän uusimpiin diva dance tyyleihin asti. Tanssitehtaan jazztanssiopettajan tyyliin kuuluu myös kasari ja ysäri jazz.

Mukaansa tempaavat rytmit ja hyvä fiilis yhdistettynä tämän päivän tanssityyleihin. Sopivan hikinen ja hyvän olon vauhdikas tunti.

Tunnilla käytetään vain tanssiin tarkoitettuja tanssi- ja korkokenkiä.

Irinan Jazz ja Heels- tunti tiistaisin klo 20.00-21.00

Mitä tarvitset tunneilla?

Rennot, liikkumiseen sopivat vaatteet, sukat ja tanssiin tarkoitetut tanssi-, korkokengät.