Jazz

Vauhdikasta ja hauskaa tanssimista. Jazztanssitunneilla huomioidaan vartalon liikkuvuus erilaisten irrotteluharjoitusten avulla, lihaskunnon kokonaisvaltainen treenaus, notkeuden ja elastisuuden parantaminen sekä tanssi-ilmaisun kehittäminen. Jazztanssille on ominaista kiinteä suhde musiikkiin ja rytmiin. Tanssiosiossa harjoitellaan perusaskeleita, jalanheittoja, piruetteja ja tehdään tanssisarjoja eri musiikkeihin ja tyyleihin. Tanssitehtaamme jazztanssiopettajan tyyliin kuuluu myös kasarijazz; kahdeksankymmentäluvun musa ja tanssin riemu yhdistettynä tämän päivän vaikutteisiin. Tanssitaan vauhdikkaasti fiiliksen mukaan. Tuu mukaan suositulle tunnille.

Mitä tarvitset tunneilla?

Rennot vaatteet ja jazz-tossut.

Kotiolovenyttely tanssituntien osana

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnellisen olosi flow. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Kotiolovenyttely on myös läsnäoloharjoitus. Ei sisällä tanssillista osuutta.

Tunti sopii mainiosti tanssituntien lisänä kehonhuoltoon ja palautumiseen. Tunti sopii kaiken tasoisille nuorille ja aikuisille. Irinan Kotiolovenyttelyt pidetään etätuntina. Lähetä Whatsup-viesti Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 niin saat ohjeet miten osallistua etätunneille.