50. juhlavuoden uutiset

Haku lukuvuoden 20-21 kisaryhmiin on käynnissä

Tanssitehtaan Tanssiakrobatia ja Nykyjazz kisaryhmät hakevat innokkaita 8-20 vuotiaita mukaan. Oisko tämä sun tanssipolkusi? Haluatko esiintyä, kilpailla ja hioa tanssimuuvisi uudelle tasolle kisaryhmässä?

Tanssiakrobatia- kisaryhmä 8-13 vuotiaille. Avoin hakutilaisuus ja ilmainen kokeilukerta elokuussa maanantaina 10.8. klo 16-17.

Nykyjazz- kisaryhmä 13-20 vuotiaille. Avoin hakutilaisuus ja ilmainen kokeilukerta elokuussa maanantaina 10.8. klo 17-18.

Uuden lukuvuoden kisaryhmiin kaikki hakevat uudelleen. Voit ilmoittautua mukaan laittamalla viestin Whatsupilla Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 tai tulemalla kokeilutunnille Tanssitehtaalle.

Aikuisten tanssiryhmä

Aikuisten ihanien naisten tanssiryhmään voi tulla mukaan. Ryhmäläiset harjoittelevat omien tanssituntiensa lisäksi joka toinen viikko keskiviikkoisin ja lauantaisin. Syyskaudella harjoittelemme ajankohtaista Muovimeri nykyjazzteosta jolla osallistumme tapahtumaan myöhemmin syksyllä.


Syyslukukautemme alkaa 11.8.

Tutustu lukujärjestykseen ja innostu tanssista. Et tiedä jos et kokeile! Tutustumistunnille voi tulla kympillä. Se ei sido mihinkään.

Syksyn uutuustunti ovat perjantain nykytanssi-improvisaatio. Tunti sopii kaiken tasoisille nuorille ja aikuisille.

Toinen uusi tunti, etätunti, on sunnuntain Kotiolovenyttely. Irinan Kotiolovenyttely sopii mainiosti tanssituntien lisänä kehonhuoltoon ja palautumiseen ja myös tanssivien lasten äideille. Kotiolovenyttely pidetään etätuntina.

Myös Iisinykyjazz- pliis ei vaikeita askelkuvioita- tunti jatkaa maanantaisin. Tämä tunti sopii hyvin tanssin aloittavalle, tai pitkän tauon jälkeen tanssiin palaavalle nuorelle ja aikuiselle. Tunnilla kerrataan nyky- ja jazztanssin perusteita.


Tanssitehtaan upeaakin upeampi juhlavuoden projekti huipentuu Finlaysonilla Vooningissa pidettävään valokuvanäyttelyyn 10.11.-26.11.2020

Olemme niin innoissamme saadessamme kertoa miten juhlistamme tanssikoulumme merkityksellistä taivalta tamperelaisessa tanssissa. Juhlavuoden kunniaksi olemme saaneet yhteistyökumppaniksi aivan uskomattoman valokuvataiteilijan Jana Machackova-Oeyn.

Jana on ansioitunut tsekkiläisyntyinen freelance-valokuvaaja Tampereelta. Hän on valmistunut arvostetusta Shanghain Condé Nast Centeristä muotikuvaajaksi. Koulusta johon hänet valittiin ensimmäisenä ulkomaalaisena opiskelijana. Jana on työskennellyt erilaisissa valokuvaprojekteissa muotikuvaajana, henkilökuvaajana, dokumentaarikuvaajana, sekä ollut mukana erilaissa hyväntekeväisyyskampanjoissa. Jana työskentelee intuitiivisesti tallentaakseen tarinoita, hetkiä ja tunteita, jotka hän havainnoi kameransa läpi. Hänellä on taito löytää ihmisen karisma ja sisäinen kauneus kuviinsa.

Hänen kanssaan toteutamme ennennäkemättömän valokuvanäyttelyn Tampereen Finlaysonin Vooninkiin 10.11.-26.11.2020.

Kabanov Tanssitehdas tanssii pumpuliplikkojen jäljillä- ihan starana!

Balettikoulumme täyttää 50 vuotta. Juhlistamme merkityksellistä tanssitaivaltamme valokuvanäyttelyllä ja siihen syntyvillä tansseilla. Finlaysonin pumpuliplikat ovat tehneet tietä nykypäivän naisille. Liikunta on silti keskiössä työssäjaksamiselle. Kuvaamme tanssikoulun arkea ja juhlaa vuoden ajan. Taidekuvissa korostuu tanssijan persoona ja kaunis olemus. Tanssi on enemmän kuin yksi suoritettu kurssi. Tanssi on elämäntapa, joka tuo fyysistä hyvinvointia, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Yhdessä tekemisen riemua ja tavoitteita. Ei vain nuorena. Yhtä lailla viisikymppisellä on paljon odotettavaa. Meissä on voimaa, uskallusta, riemua ja menestymisen mahdollisuuksia. Kabanov Body Positive Tanssitehdas 50 vuotta. Ihan starana!

Kabanov Tanssitehdas tanssii pumpuliplikkojen jäljillä- ihan starana Finlaysonin Vooningissa, Väinö Linnan aukio Tampere, 10.11.-26.11.2020. Olemme innoissamme saadessamme olla mukana Finlaysonin alueen 200-vuotis juhlavuotta.


Annamme taiteen perusopetusta

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta hyväksyi 7.6.2018 pidetyssä kokouksessaan

balettikoulumme uuden opetussuunnitelman.

Annamme jatkossakin taiteen perusopetusta Tanssitehtaalla.


Tanssi on se juttu

Olemme muuttaneet uusiin upeisiin tiloihin Klingendahliin, Hämeenpuiston varrelle.

Uusi osoitteemme on Pyhäjärvenkatu 5, 33200 Tampere. Sisäänkäynti suoraan Pyhäjärvenkadulta ( ei sisäpihalta).


Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2020 on alkanut. Voit ilmoittautua Tanssitehtaan toimistoon, puhelimitse tai lomakkeella.

ILMOITTAUDU NYT! »