Tanssitehtaan uutisia

This is our happy place! Olet tervetullut tanssimaan syyskaudelle mukaan

Syksyn lukujärjestys on nyt päivitetty. Uusi tanssikausi starttaa 12.8.

Tanssitehtaan oppilailla on aina automaattisesti varattu paikka myös seuraavalle kaudelle.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan myös uudet tanssijat. Tutustu tunteihin ja valitse lukujärjestyksestä itsellesi sopiva ja tulet vaan paikan päälle tanssimaan. Tutustumistunti ei sido mihinkään.

Kokeilukerta vain 2 euroa! Tarjous on voimassa 12.-31.8.2024.

New dancers are also warmly welcome. Take a look at the classes, schedule and choose the one that suits you best and you'll just come and dance on the spot. For new students trial lesson only 2 euros! The offer is valid from 12 to 31 August 2024.

For example: A new beginners ballet for adults on Fridays at 5-6.15 p.m.

Tanssitehdas lomailee heinäkuun

Remontti Tanssitehtaalla on hyvässä käynnissä ja pääsemme aloittamaan uuden kauden upeissa tiloissa ja uutuuttaan tuoksuvalla tanssilattialla.

Tanssitehtaan väki pysyy remonttikiireisenä koko kesän ja lomailee heinäkuun, joten pahoittelemme jos vastauksessa on viivettä, mutta ei huolta. Ilmoittautumiset tulevat perille ja sinulle on paikka varattuna.

ILMOITTAUDU NYT! »

Balettitunnille aikuisiällä- ilman muuta

Suuren suosion saanut Virvan aikuisten alkeisbalettikurssi alkaa taas elokuussa. 80-kymppisen balettimestarimme lempeillä tunneilla tutustutaan baletin perusteisiin, venytellään pehmeästi ja intoudutaan välillä myös tanssillisempiin sarjoihin. Ihminen on elinikäinen oppija ja, kun ikää tulee lisää, kasvaa myös ymmärrys kehonhuollon tärkeydestä. Tanssitunnilla ylläpidetään ja parannetaan liikkuvuuta, kehitetään tanssillista ilmaisua, palautetaan mieliin olemassa olevia taitoja ja opetellaan uusia.

Aikuisten alkeisbaletin sisällössä huomioidaan aikuinen tanssija, joten rohkeasti mukaan tanssimaan kuin ballerina iästä ja taidoista piittaamatta.

Aikuisten alkeisbalettiryhmä 16.8. alkaen perjantaisin klo 17.00-18.15.

ILMOITTAUDU NYT! »

Syksyn lukujärjestyksessä myös tanssiakrobatiaa ja nykytanssi workshoppeja

Tanssitiimiimme vahvistuu saadessamme ensi kaudelle mukaan Tanssitehtaan omat kasvatit Janika Tuunaisen ja Ruu Allosen. Voit tutustua heihin opettaja-sivulta.

Paljon toivottu tanssiakrobatia yhdistyy lasten ja nuorten showjazztunteihin, kun Janika tauon jälkeen palaa opettamaan. Janikan säteilevä iloisuus ja energia yhdistettynä tanssitaituruuteen saa oppilaat innostumaan ja ylittämään itsensä. Lasten ja nuorten akrobatiassa Janikan ansiot 15 vuoden kilpaurheilutaustasta rytmisestä voimistelusta sekä joukkuevoimistelusta takaavat vauhdikkaita muuveja. Keskiviikon teinien ja aikuisten nykytanssitunneille hän tuo taas uusimpia nykytanssitrendejä ja toivottua lattiatekniikaa.

Ruu matkustaa Helsingistä tanssin opinnoistaan joka toinen viikko opettamaan meille nykytanssia. Ruun monipuolinen tanssitausta, tanssiopinnot Suomen huippukoreografien ja opettajien opeissa ja oma innostus improvisaatiotekniikoihin ja tehtävälähtöiseen tanssiin lupaa meille hienoja workshoptunteja.

Rehtorin terveiset

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta on 14.6.2022 kokouksessa päättänyt taiteen perusopetuksen opetusluvista. Lautakunta antoi Kabanov Tanssitehtaalle, ainoalle tanssikoululle Tampereella, määräaikaisen opetustoimiluvan 3 lukuvuodeksi 1.8.2022 lähtien. Balettikoulu Kabanov Tanssitehdas täyttää Tampereen kaupungin taiteen perusopetuksen ohjausperiaatteet. Tästä on hyvä jatkaa laadukasta tanssiopetusta.


Ilmoittaudu mukaan · syksyn lukujärjestys on päivitetty

Tanssiin uskaltaminen voi olla elämäsi paras seikkailu! Voit ilmoittautua myös suoraan Tanssitehtaan toimistoon tai puhelimitse. Syyslukukautemme alkaa 12.8.2024.

Tanssiva tiesi Kabanov Tanssitehdas

ILMOITTAUDU NYT! »