Tanssitehtaan uutisia

Rehtorin terveiset

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta on 14.6.2022 kokouksessa päättänyt taiteen perusopetuksen opetusluvista. Lautakunta antoi Kabanov Tanssitehtaalle, ainoalle tanssikoululle Tampereella, määräaikaisen opetustoimiluvan 3 lukuvuodeksi 1.8.2022 lähtien. Balettikoulu Kabanov Tanssitehdas täyttää Tampereen kaupungin taiteen perusopetuksen ohjausperiaatteet. Tästä on hyvä jatkaa laadukasta tanssiopetusta.

Syyskausi starttaa 15.8. Uusi lukujärjestys on päivitetty

Tervetuloa tanssimaan syyskaudelle mukaan. Tanssitehtaan oppilailla on aina automaattisesti varattu paikka myös seuraavalle kaudelle. Sydämellisesti tervetuloa mukaan myös uudet tanssijat. Tutustu tunteihin ja valitse lukujärjestyksestä itsellesi sopiva ja tulet vaan paikan päälle tanssimaan. Tutustustumistunti ei sido mihinkään. Tanssi. Sehän on niin, että et tiedä jos et kokeile.

Elokuussa tutustumistunti spesiaali. Kokeilukerta vain 2 euroa! Tarjous on voimassa 15.-27.8.2022. Tuu rohkeesti mukaan ja anna tanssin yllättää iloisesti.

Syksyn uutuustunneista

Tanssitehdas goes tanssiteatteri. Tämä uusi tunti on tarkoitettu kaikille tanssitehtaan tanssijoille 12- ikävuodesta aikuisiin, jotka haluavat päästä luomaan pieniä tanssiteoksia yhdessä ryhmän kanssa opettajan johdolla. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia esiintymisen ja ilmaisun kehittymiseksi, pari- ja ryhmätyöskentelyä, tarinan tai teeman käsittelyä liikkeen keinoin, sekä koreografian luomiseen liittyviä harjoituksia. Tunnilla luodaan yhdessä pieniä teoksia, jotka esitetään ryhmän kanssa sovittuina ajankohtina.

Tanssiteatterin sisältö räätälöidään osallistujien toiveet ja tarpeet huomioon ottaen, joten rohkeasti mukaan vaan. Juuri sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä tällä tunnilla tehdään!

Tunnilla ei harjoitella tekniikkaa ja ryhmään osallistuvilta edellytetäänkin vähintään yhdellä tekniikkatunnilla käymistä, oli se sitten baletti, nykytanssi- tai jazztunti. Tanssiteatteri keskiviikkoisin 18.15-19.30

Tanssitehdas goes nuorten nykytanssi. Paljon toivottu Irinan nykytanssitunti 12-16 vuotiaille torstaisin klo 16.15-17.15.

Tanssitehdas goes +60 Aamutanssi. +60 Aamutanssi- kurssi 7.9.-30.11.2022

Ihminen on elinikäinen oppija ja, kun ikää tulee lisää, kasvaa myös ymmärrys kehonhuollon tärkeydestä. Tanssitunnilla ylläpidetään ja parannetaan liikkuvuuta, kehitetään tanssillista ilmaisua, palautetaan mieliin olemassa olevia taitoja ja opetellaan uusia. Tunneilla keskitytään eri teemoihin Virvan ja Irinan lämminhenkisissä opeissa. Tanssitaan baletin perusteita, venytellään pehmeästi ja intoudutaan välillä myös tanssillisempiin sarjoihin.

Senioreiden aamutanssin sisältö räätälöidään osallistujien toiveet ja tarpeet huomioon ottaen, joten rohkeasti mukaan tanssimaan kuin ballerina iästä ja taidoista piittaamatta.

ILMOITTAUDU NYT! »

Kotoilu exit

Takaisin tanssiin! Muistatko lapsuuden ja nuoruuden jazztanssiharrastuksesi? Kuinka kivaa se olikaan! Oletko joskus harmitellut, että tanssi jäi, tai oletko aina haaveillut aloittavasi? Nyt on aika uusille aluille. Kotoilu exit! Iisi- tunnit sopivat tanssin perustaidot haluaville, tanssin aloittavalle ja tanssiin tauon jälkeen palaaville. Lue lisää blogi-sivulta.


Ilmoittaudu mukaan

Tanssiin uskaltaminen voi olla elämäsi paras seikkailu! Syyslukukausi alkaa 15.08.2022. Voit ilmoittautua myös suoraan Tanssitehtaan toimistoon tai puhelimitse. Tutustumistunnille voi tulla sitoumuksetta kympillä.

Tanssiva tiesi Kabanov Tanssitehdas

ILMOITTAUDU NYT! »