Iisi- tunnit

Nämä tunnit ovat syntyneet vastauksena asiakkaiden toiveisiin. ”Pliis, ei vaikeita askelkuvioita”. Nämä tunnit ovat sopivan hikisiä, hymyssä suin-tanssitunteja kaikille vasta-alkajille ja pitkän tauon jälkeen tanssista taas innostuneille teineille ja aikuisille. Tunnilla opitaan ja kerrataan tanssilajin perusteita.

Meillä on käytössä myös 5- ja 10-kortit.

Ps. Lue blogisivulta lisää iisi-tuntikokemuksista kirjoituksesta Kotoilu exit.


Iisi- Baletti, tiistaisin klo 16.30-17.30

Tanssitekniikassa ja tuntien suunnittelussa huomioidaan aikuinen aloittava harrastaja. Tunneilla jokainen voi nauttia tanssista sellaisena kuin on. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Balettihan on klassikko!

Iisi- Jazz, torstaisin klo 18.15-19.15

Tunneilla käydään läpi jazztanssitekniikkaa. Otetaan mukaan hyviä venyttäviä liikkeitä; kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia unohtamatta. Mukaansa tempaavat rytmit ja hyvä fiilis. Sopivan hikinen ja hyvän olon vauhdikas tunti. Tanssitehtaan jazztanssiopettajan Irinan tyyliin kuuluu myös kasari- ja ysärijazz -vaikutteet.

Iisi- Venyttely, torstaisin klo 19.15-20.15

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnellisen olosi flow.

Tämä tunti sopii sinulle joka toivot tanssitunnilta vain rentoa ja ajatuksen nollaavaa hyvänolon venyttelyä. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Venyttelytunti on myös läsnäoloharjoitus. Venyttelytunti ei sisällä tanssillista osuutta.

Venyttelytunti sopii kaiken tasoisille myös tanssivien lasten äideille.

Mitä tarvitset tunneilla?

Rennot, liikkumiseen sopivat vaatteet sekä sukat tai tossut.