Iisi- tunnit

Nämä tunnit ovat syntyneet vastauksena asiakkaiden toiveisiin. ”Pliis, ei vaikeita askelkuvioita”. Nämä tunnit ovat sopivan hikisiä, hymyssä suin-tanssitunteja kaikille vasta-alkajille ja pitkän tauon jälkeen tanssista taas innostuneille teineille ja aikuisille. Tunnilla opitaan ja kerrataan tanssilajin perusteita.

Meillä on käytössä myös 5- ja 10-kortit.

Ps. Lue blogisivulta lisää iisi-tuntikokemuksista kirjoituksesta Kotoilu exit.


Iisi- Baletti, alkeistaso, perjantaisin klo 17.00-18.00

Tanssitekniikassa ja tuntien suunnittelussa huomioidaan aikuinen aloittava harrastaja ja balettitunninsisältö räätälöidään osallistujien toiveet ja tarpeet huomioon ottaen, joten rohkeasti mukaan vaan! Tunneilla jokainen voi nauttia tanssista sellaisena kuin on. Tunti sopii aikuisena aloittavalle ja myös balettia vähän jo harrastaneelle. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Alkeisbaletti sopii myös tanssivien lasten äideille.

Iisijazz, lauantaisin klo 11.00-12.00

Tanssista kiinni! Ihanat iisitanssitunnit kutsuvat ihan kaikkia tanssiin. Tunnilla opetellaan nykytanssin ja jazztanssin perusteita. Otetaan mukaan hyviä venyttäviä liikkeitä; kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia unohtamatta. Mukaansa tempaavat rytmit ja hyvä fiilis. Sopivan hikinen ja hyvän olon vauhdikas tunti. Tanssitehtaan jazztanssiopettajan Irinan tyyliin kuuluu myös kasari- ja ysärijazz -vaikutteet.

Pehmeä nykytanssi, perjantaisin klo 18.00-19.15

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä?

Tämä tunti sopii sinulle joka toivot tanssitunnilta myös rentoa ja ajatuksen nollaavaa hyvänolon venyttelyä. Tavoita onnellisen olosi flow! Tavoitteena on löytää voima liikkessä samalla osata tuntea ja tutustua liikkeeseen ja löytää rentoutuminen omassa liikkeessä.

Nykytanssi kehittää monipuolisesti yleiskuntoa, kehon koordinaatiota, notkeutta ja elastisuutta. Nykytanssissa pyritään siihen, että liike kumpuaisi sisältäpäin ja tanssijan tunteista. Nykytanssi voi käyttää mitä tahansa tyylilajia edustavaa musiikkia tai tanssi voi tapahtua hiljaisuudessa. Tanssin ja musiikin suhteen pohtiminen ja erilaiset niihin liittyvät kokeilut ovat tärkeässä roolissa tunneilla. Tunnit muodostuvat vartalon monipuolisesta lämmittelystä, rentoutumisharjoituksista, tekniikkaharjoituksista, askelsarjojen opettelusta ja tanssisommitelmien harjoittelusta. Tanssitreenauksen ja askelten lisäksi tunnilla on keskeistä ilmaisu ja tarinankerronta, jota kerrotaan yhden tai useamman tanssijan liikesarjojen ja koko ryhmän sisäisen voiman avulla. Tule mukaan tanssimaan Tampereelle Klingendahliin!

Mitä tarvitset tunneilla?

Rennot, liikkumiseen sopivat vaatteet sekä sukat tai tossut.