Kuva: tatuvornanenphotography

Aikuisten tanssiryhmä

Tanssitehdas goes ihanat tanssivat naiset.

Viikkotunneillamme käy paljon aikuisia ja halusin tämän ryhmän, jotta eri tunneilla käyvät ihanat naiset kohtaisivat yhdessä paremmin.

Ryhmäläisillä on eri tanssitaustoja baletista, jazzizta ja nykytanssista. Ovat harrastaneet lapsena ja nuorena ja sitten tullut taukoa ja nyt aikuisina taas rohkaistuneet ja innostuneet jatkamaan.

Ryhmä koostuu 25-60 vuotiaista ihanista naisista. Keski-ikämme on noin 40. Ryhmä harjoittelee omien viikkotuntiensa lisäksi ja tanssiryhmän harjoitukset lasketaan maksuissa tanssitunneiksi. Kokoonnumme joka toinen viikko perjantaisin, tai miten kauden alussa yhdessä sovitaan. Kaikkiin harjoituksiin ei tarvitse päästä, kunhan pääsääntöisesti.

Tanssiryhmän kokoontumiset painottuvat koreografian opetteluun, varsinainen tanssitreenaus muilla tunneilla. Ryhmään osallistuvilta edellytetäänkin vähintään yhdellä viikkotunnilla käymistä, oli se sitten baletti, nykytanssi- tai jazztunti. Pelkästään tanssiryhmän tunneille ei voi tulla. Lisänä pitää käydä treenaamassa Tanssitehtaan viikkotunnilla, yhdellä tai useammalla.

Tanssiryhmän kokoontumiset painottuvat koreografian opetteluun. Harjoittelemme tietenkin koulun omiin juhliin ja myös voimme osallistua johonkin tapahtumaan. Lisäksi suunnittelemme ja teemme kaikkea muutakin yhteistä mukavaa. Kuten viime keväänä euroviisuhuuman innostamina tanssimme: it"s crazy, it" party. Kivaa meillä on aina!

Ryhmään voi tulla mukaan kunhan ensin pääsee tanssimaailmaamme sisään.

Mukavaa jos innostuit. Kerrothan tanssikoululla jos haluat mukaan, terkuin Irina :)