Baletti

Baletti on tanssin klassikko muoto. Baletissa pyritään keveyden ja painottomudeen illuusioon, jota korostaa ballerinojen tanssi varpaiden kärjillä ja ylväs ryhti. Baletin perustaitojen osaaminen antaa valmiudet kaikkiin tanssilajeihin. Tunnilta saat ryhtiä, kannatusta kehoon, notkeutta ja elastisuutta lihaksiin sekä siroutta ja sulavuutta olemukseen. Tanssituntiin kuuluu klassisen baletin liikemateriaali tankotyöskentelynä sekä keskilattialla tapahtuvin harjoittein. Tunneilla harjoitellaan erilaisia baletin askelia ja tanssisommitelmia.

Balettimestarimme Virvan nuorten ja aikuisten tunneilla tanssitaituruus ja lajin kauneus toteutuu taidolla ja ilon kautta tapahtuva opetus saa jokaisen kokemaan onnistumisen iloa.

Aikuisten tunneilla huomioidaan tanssitekniikassa ja tuntien suunnittelussa aikuinen harrastaja. Tunneilla jokainen voi nauttia tanssista sellaisena kuin on. Jokainen voi loistaa parhaimmillaan omana itsenään. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Tanssitehtaalla Klingendahlissa myös aikuisten alkeisbalettitunteja. Suosittelemme kokeilemaan tätä klassikko tanssimuotoa. Kärkitossutunti on oma tuntinsa lukujärjestyksessä.

Mitä tarvitset tunneilla?

Balettitunnille suositellaan vartalonmyötäisiä treenivaatteita ja baletin harjoitustossuja.

Kotiolovenyttely tanssituntien lisänä

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnellisen olosi flow. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Kotiolovenyttely on myös rentoutusharjoitus. Ei sisällä tanssillista osuutta.

Tunti sopii mainiosti tanssituntien lisänä kehonhuoltoon ja palautumiseen. Tunti sopii kaiken tasoisille teineille ja aikuisille. Irinan Kotiolovenyttelyt pidetään etätuntina. Lähetä Whatsup-viesti Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 niin saat ohjeet miten osallistua etätunneille.