KABANOV TANSSITEHDAS

Olemme body positive -tanssikoulu

Virva Kabanov baletti- ja liikuntakasvatuskoulu perustettiin Tampereelle 12.1.1970. Alusta lähtien olemme edustaneet tamperelaisen tanssitaiteen alueella omaa persoonallista linjaamme tarjoten kaikenikäisille ja – tasoisille tanssinharrastajille tasokasta opetusta unohtamatta liikunnan iloa ja tanssin riemua.

Perinteikäs Virva Kabanov baletti- ja liikuntakasvatuskoulu suuntasi vuoden 2008 alusta katseensa tulevaan ja ajan haasteisiin korostamalla kulttuurin, hyvinvoinnin ja elämänlaadun kohentamisen tärkeyttä hyvän harrastuksen muodossa. Uudella nimellä Kabanov tanssitehdas haluamme viestiä selkeämmin, että tarjoamme tanssinopetusta kaiken ikäisille ja tasoisille tanssin ystäville. Tanssin iloahan olemme tehtailleet vanhoissa Tampereen tehdaskiinteistöissä vuodesta 1970.

Paikkaa jossa ystävyyttä ja tanssia riittää, voivat kaikki sanoa kodikseen

Uusi tanssivuosi 2022 on Tanssitehtaan 52. toimintavuosi! Miten upeaa onkaan ajatella, että parhaat tanssihetket ovat vasta tulossa.

Iloa tanssista. Kehity paremmaksi. Ole ylpeä saavutuksistasi. Loista parhaimmillasi. Nauti joka hetkestä.

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus merkitykselliseen, kannustavaan, tavoitteelliseen ja iloiseen liikuntaan. Yhteisöllisyyttä ja tanssikohtaamisia parhaassa mahdollisessa Tanssitehtaassa. Olemme ylpeitä saadessamme toivottaa hyvää tanssivuotta jo 52. kerran. Olkoon jokaisen tanssinharrastajamme vuosi niin upea ja onnistunut kuin sinä vain osaat.

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta hyväksyi 7.6.2018 pidetyssä kokouksessaan balettikoulumme uuden opetussuunnitelman. Annamme jatkossakin taiteen perusopetusta Tanssitehtaalla.

Tanssituntimme huipentuvat vuosittain tanssinäytökseen. Kevätnäytös pidetään Hällä näyttämöllä 22.05.2022.