Luova satubaletti 3-5 vuotiaille

Luovassa satubaletissa opitaan mukavasti leikinomaisessa muodossa baletin alkeita. Opitaan tiimityöskentelytaitoja, sekä hahmottamaan tanssin perusteita, muotoa tilaa ja musiikkia. Tunnit sisältävät paljon tanssin riemua, luovia aineksia.

Mielikuvituksen kautta sukelletaan erilaisiin satumaailmoihin. Tanssitaan milloin prinsessoina, prinsseinä, sammakkoina ja milloin yksisarvisina. Satujen kautta sukelletaan uusiin vielä näkymättömiin tanssimaailmoihin ja löydetään uusia tapoja liikkua.

Tunneilla käytetään klassillista musiikkia. Tunnit sisältävät myös tanssiakrobatian perusteita, jotka kehittävät erityisesti kehonhallintaa, lihasvoimaa sekä notkeutta. Balettiharrastukselle kuuluu myös hyvien tapojen opettelua. Tunneilla huomioidaan lapsi yksilönä ja pidetään huolta, että lapsi on osa tiimiä.

Luova satubaletti maanantaisin klo 17.15-18.00.

Creative children's ballet on Mondays at 17:15-18:00.

Mitä tarvitset tunneilla?

Otamme lukukaudella 23-24 lasten satubalettitunneilla käyttöön nk. ryhmäpuvun. Satubalettitunnilla tarvitset vaaleanpunaisen balettipuvun, vaaleat balettitrikoot ja vaaleat baletinharjoitustossut. Balettitunnilla hiukset pidetään kiinni. Pojilla valkoinen hihaton t-paita, mustat trikoot ja mustat baletinharjoitustossut.