Iisi nykyjazz – vain helppoja askelkuvioita!

Tämä tunti on syntynyt vastauksena asiakkaiden toiveisiin. ”Pliis, ei vaikeita askelkuvioita”. Tämä tunti on helppo ja sopivan hikinen hymyssä suin- tanssitunti kaikille vasta-alkajille ja pitkän tauon jälkeen taas tanssista innostuneille, tai sinulle joka toivot tanssitunnilta rentoa ja ajatuksen nollaavaa liikuntaa raskaan työpäivän jälkeen. Tunnilla opitaan ja kerrataan jazz- ja nykytanssin perusteita.

Nykyjazz yhdistää jazzia nykytanssin liikekieleen. Tunneilla hyödynnetään nyky- ja jazztanssin eri tekniikoita, molempien parhaita puolia. Tunti alkaa lattialla kehoa herätellen, selkeillä pitkäkestoisilla venytyksillä ja lihaskuntoliikkeillä sekä rentoutusharjoitteilla edeten tunnin lopulla pystyasennossa tehtäviin tanssillisempiin liikkeisiin. Aloita mielummin heti kuin myöhemmin jos varmasti haluat hyvää vointia itsellesi.

Mitä tarvitset tunneilla?

Rennot liikkumiseen sopivat vaatteet sekä sukat tai tossut.

Kotiolovenyttely tanssituntien lisänä

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnellisen olosi flow. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Kotiolovenyttely on myös läsnäoloharjoitus. Ei sisällä tanssillista osuutta.

Tunti sopii mainosti tanssituntien lisänä kehonhuoltoon ja palautumiseen. Tunti sopii kaiken tasoisille teineille ja aikuisille. Irinan Kotiolovenyttelyt pidetään etätuntina. Lähetä Whatsup-viesti Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 niin saat ohjeet miten osallistua etätunneille.