Broadway jazz

Tanssitehdas goes Broadway jazz. Tunnilla yhdistellään rohkeasti kaikenlaisia tanssityylejä koska Broadway jazz voi olla mitä vain tanssityyliä aina perinteisestä musikaalitanssista, jazz tanssiin ja päivän uusimpiin tyyleihin asti. Broadway jazz on Showtanssia.

Tanssitreenauksen ja askelten lisäksi tunnilla on keskeistä ilmaisu ja tarinankerronta, jota kerrotaan yhden tai useamman tanssijan liikesarjojen, koko ryhmän sisäisen voiman sekä erilaisten tunnetilojen avulla.

Mitä tarvitset tunneilla?

Rennot vaatteet ja jazztossut.

Kotiolovenyttely tanssituntien lisänä

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnellisen olosi flow. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Kotiolovenytys on myös läsnäoloharjoitus. Ei sisällä tanssillista osuutta.

Tunti sopii mainiosti tanssituntien lisänä kehonhuoltoon ja palautumiseen. Tunti sopii kaikentasoisille teineille ja aikuisille. Irinan Kotiolovenyttelyt pidetään etätuntina. Lähetä Whatsup-viesti Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 niin saat ohjeet miten osallistua etätunneille.