Satubaletti, luova alkeisbaletti 4-7 vuotiaille

Satubaletissa opitaan mukavasti leikinomaisessa muodossa baletin ja tanssin perusteita. Opitaan tiimityöskentelytaitoja sekä hahmottamaan tanssin perusteita, muotoa, tilaa ja musiikkia. Tunnit sisältävät paljon tanssin riemua ja luovia aineksia. Mielikuvituksen kautta sukelletaan erilaisiin satumaailmoihin. Tanssitaan milloin prinsessoina, prinsseinä, sammakkoina ja milloin yksisarvisina. Satujen kautta sukelletaan uusiin vielä näkymättömiin tanssimaailmoihin ja löydetään uusia tapoja liikkua.

Lukukaudella 20-21 satubaletti ja luova alkeisbaletti on yhdistetty yhdeksi pienten lasten tanssitunniksi. Tunnit on suunniteltu niin, että ne sopivat 4-7 vuotiaille tanssista innostuneille. Tunneilla huomioidaan lapsi yksilönä ja ryhmäkoko pidetään pienenä. Opettajana tunneilla Janika.

Luova alkeisbaletti 4-7 vuotiaille keskiviikkoisin klo 17.15-18.00

Tunneilla käytetään klassillista musiikkia. Balettiharrastukselle kuuluu myös hyvien tapojen opettelua.

Mitä tarvitset tunneilla?

Otamme lukukaudella 20-21 lasten tunneilla käyttöön nk. ryhmäpuvun. 4-7 vuotiaiden tunneilla tarvitset vaaleanpunaisen balettipuvun, vaaleat balettitrikoot ja vaaleat baletinharjoitustossut. Balettitunnilla hiukset pidetään kiinni. Pojilla valkoinen hihaton t-paita, mustat trikoot ja mustat baletinharjoitustossut.

Kotiolovenyttely, tunti myös tanssivien lasten äideille

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnelisen olosi flow. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Kotiolovenyttely on myös läsnäoloharjoitus. Ei sisällä tanssillista osuutta.

Tunti sopii kaiken tasoisille, myös tanssivien lasten äideille. Meillä on käytössä myös 5- ja 10-kortit.

Irinan Kotiolovenyttely sunnuntaisin klo 18.15-19.15. Tunnit pidetään etätuntina. Lähetä Whatsup-viesti Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 niin saat ohjeet miten osallistua etätunneille.