Luova alkeisbaletti 4-7-vuotiaat

Luovassa alkeisbaletissa opitaan mukavasti leikinomaisessa muodossa baletin alkeet. Opitaan hahmottamaan tanssin perusteita, muotoa tilaa ja musiikkia. Tunnit sisältävät paljon tanssin riemua, luovuutta ja ryhmässä toimista. Tunneilla käytetään klassillista musiikkia. Tunnit sisältävät myös tanssiakrobatian perusteita, jotka kehittävät erityisesti kehonhallintaa, lihasvoimaa sekä notkeutta. Balettiharrastukselle kuuluu myös hyvien tapojen opettelua ja tiimityöskentelytaitojen harjoittelua.

Luova alkeisbaletti keskiviikkoisin klo 17.15-18.00.

Mitä tarvitsen tunneilla?

Otamme lukukaudella 20-21 lasten tunneilla käyttöön nk. ryhmäpuvun. 4-7 vuotiaiden tunneilla tarvitset vaaleanpunaisen balettipuvun, vaaleat balettitrikoot ja vaaleat baletinharjoitustossut. Balettitunnilla hiukset pidetään kiinni. Pojilla valkoinen hihaton t-paita, mustat trikoot ja mustat baletinharjoitustossut.

Kotiolovenyttely, tunti myös tanssivien lasten äideille

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnellisen olosi flow. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Kotiolovenyttely on myös läsnäoloharjoitus. Ei sisällä tanssillista osuutta.

Tunti sopii kaiken tasoisille, myös tanssivien lasten äideille. Käytössä on myös 5-ja 10- kortit. Irinan Kotiolovenyttely sunnuntaisin klo 18.15-19.15. Tunti pidetään etätuntina. Lähetä Whatsup-viesti Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 niin sat ohjeet miten osallistua mukaan.