Tanssiakrobatia 8-13-vuotiaille

Tanssiakrobatiatunnit ovat vauhdikasta ja mukaansatempaavaa tanssitaituruutta täynnä. Opettajamme innostava ohjaus, vahva lajin tuntemus ja omakohtainen tanssi- ja voimistelutaituruus saa innostumaan ja loistamaan omana parhaimpana itsenään. Tunnit kehittävät erityisesti kehonhallintaa, lihasvoimaa sekä notkeutta. Tunneilla tehdään yksilö- ja pariakrobatiaa, jokainen omalla tasollaan. Tunneilla harjoitellaan erilaisia akrobaattisia temppuja, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja päällä- ja käsilläseisontaa, joita lähdetään taitojen karttuessa varioimaan haastavampiin temppuihin. Tunneilla tehdään myös tanssillisempia sarjoja, joihin yhdistetään akrobatiaa.

Akrobatian lisäksi tunneilla opitaan tanssitaidon perusteita. Perustaidot, jotka mahdollistavat jatko-opinnot eri tanssilajeissa.

Tanssiakrobatia 8-13 vuotiaille torstaisin klo 16.00-17.00.

Kisaryhmä

Lukuvuodella 20-21 Tanssiakrobatia-Juniorit kisaryhmään haetaan hakutilaisuuden kautta. Uuden lukuvuoden ryhmään kaikki hakevat uudelleen. Avoin hakutilaisuus ja ilmainen kokeilukerta järjestetään elokuussa 10.8. klo 16-17.

Tanssiakrobatia kisaryhmä keskiviikkoisin klo 16.15-17.15.

Oisko tämä sun tanssipolkusi? Haluatko olla mukana tavoitteellisessa ja innostavassa tanssiryhmässä, joka osallistuu tanssivuoden aikana kilpailuihin? Myös kisaryhmäläisten yötanssikoululla päivä saa varmasti tänäkin vuonna jatkoa. Hae mukaan. Innostus riittää!

Mitä tarvitset tunneilla?

Legginssit/jazzhousut tai trikoot, balettipuvun tai topin. Sukat tai balettitossut. Ryhmä voi kauden alussa yhteisesti sopia yhtenäisestä ryhmäpuvusta. Tanssitunnilla hiukset pidetään kiinni.