Baletti 8-13-vuotiaille

Baletti on tanssin klassikko muoto. Baletin perustaitojen osaaminen antaa valmiudet kaikkiin tanssilajeihin. Baletissa pyritään keveyden ja painottomudeen illuusioon, jota korostaa ballerinojen tanssi varpaiden kärjillä ja ylväs ryhti. Tunnilta saat ryhtiä, kannatusta kehoon, notkeutta ja elastisuutta lihaksiin sekä siroutta ja sulavuutta olemukseen. Baletissa työstetään vartalon oikeaa asentoa, ryhtiä, jalkatyöskentelyä, käsien asentoja, koordinaatiota, notkeutta, musikaalisuutta ja tanssillisuutta. Balettitunneillamme Klingendahlissa jokainen voi loistaa parhaimmillaan omana itsenään. Tanssitunneilla harjoitellaan askelia ja tehdään tanssisommitelmia joissa kehitetään luovuutta sekä tanssillista ilmaisukykyä. Halutessasi laajentaa opintojasi voit ottaa balettitunnin kaveriksi akrobatian.

Balettitunti 8-13 vuotiaille maanantaisin klo 16.15-17.15.

Mitä tarvitset tunneilla?

Otamme lukukaudella 20-21 lasten ja nuorten balettitunneilla käyttöön nk. ryhmäpuvun joka sovitaan yhteisesti tanssikauden alkaessa ensimmäisillä tunneilla. Lisäksi tarvitset vaaleat balettitrikoot ja vaaleat baletinharjoitustossut. Balettitunnilla pitkät hiukset pidetään nutturalla. Pojilla valkoinen hihaton t-paita, mustat trikoot ja mustat baletinharjoitustossut.

Kotiolovenyttely, tunti myös tanssivien lasten äideille

Tiedätkö sen hyvän olon tunteen venyttelystä? Tavoita onnellisen olosi flow. Suorittamisen saat tunnilla unohtaa, sillä parhaat tulokset tulevat rentouden kautta. Keho kiittää. Kotiolovenyttely on myös läsnäoloharjoitus. Ei sisällä tanssillista osuutta.

Tunti sopii kaiken tasoisille myös tanssivien lasten äideille. Meillä on käytössä myös 5- ja 10-kortit.

Irinan Kotiolovenyttely sunnuntaisin klo 18.15-19.15. Tunnit pidetään etätuntina. Lähetä Whatsup-viesti Tanssitehtaan numeroon 050 401 6003 niin saat ohjeet miten osallistua etätunneille.