Baletti 6-8-vuotiaat

Baletti on tanssin klassikko muoto. Baletin perustaitojen osaaminen antaa valmiudet kaikkiin tanssilajeihin. Baletissa pyritään keveyden ja painottomudeen illuusioon, jota korostaa ballerinojen tanssi varpaiden kärjillä ja ylväs ryhti. Tunnilta saat ryhtiä, kannatusta kehoon, notkeutta ja elastisuutta lihaksiin sekä siroutta ja sulavuutta olemukseen. Baletissa työstetään vartalon oikeaa asentoa, ryhtiä, jalkatyöskentelyä, käsien asentoja, koordinaatiota, notkeutta, musikaalisuutta ja tanssillisuutta. Balettitunneillamme Klingendahlissa jokainen voi loistaa parhaimmillaan omana itsenään. Tanssitunneilla harjoitellaan askelia ja tehdään tanssisommitelmia joissa kehitetään luovuutta sekä tanssillista ilmaisukykyä.

Tunnit sisältävät paljon tanssin riemua ja luovia aineksia. Tunneilla huomioidaan lapsi yksilönä ja ryhmäkoko pidetään pienenä. Tunneilla opitaan tiimitaitoja. Balettiharrastukselle kuuluu myös hyvien tapojen opettelua.

Balettitunti 6-8 vuotiaille maanantaisin klo 17.15-18.15

Halutessasi laajentaa opintojasi voit ottaa balettitunnin kaveriksi showjazzin.

Mitä tarvitsen tunneilla?

Otamme lukukaudella 21-22 lasten tunneilla käyttöön nk. ryhmäpuvun. 6-8 vuotiaiden balettitunneilla tarvitset valkoisen balettipuvun, vaaleat balettitrikoot ja vaaleat baletinharjoitustossut. Balettitunnilla hiukset pidetään kiinni. Pojilla valkoinen hihaton t-paita, mustat trikoot ja mustat baletinharjoitustossut.