50. juhlavuoden uutiset

Kesätunnit alkavat jo toukokuussa, myös heinäkuussa balettitunteja

Kesätunneilla tanssitaan balettia ja nykyjazzia 27.5.-13.6. maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Nykyjazz - molemmista lajeista parhaat jutut. Nykytanssitreenaus yhdistettynä lyricaljazz-tyyppiseen koreografiaan, nuoret ja aikuiset, sekataso klo 17-18, Irinan tunti

Baletti, nuoret ja aikuiset, sekataso klo 18-19, Virvan tunti.
Yksi kurssi/max 6 krt, 70 euroa; kaksi kurssia/max 12 krt, 100 euroa. Ei alennuksia.

Heinäkuussa Virvan balettitunti nuorille ja aikuisilla maanantaisin klo 17-18.
Heinäkuun tunnit 70 euroa. Ei alennuksia.


Haku kisaryhmiin

Tanssitehtaan uudet kisaryhmät hakevat innokkaita 8-20 vuotiaita mukaan. Oisko tämä sun tanssipolkusi? Haluatko esiintyä, kilpailla ja hioa tanssimuuvisi uudelle tasolle? Avoin hakutilaisuus ja ilmainen kokeilukerta Tanssitehtaalla toukokuussa. Innostus riittää!

Tanssiakrobatia- kisaryhmä 8-13 vuotiaille. Avoin hakutilaisuus ja ilmainen kokeilukerta lauantaina 11.5. klo 17.00-17.30.

Nykyjazz- kisaryhmä 13-20 vuotialle. Avoin hakutilaisuus ja ilmainen kokeilukerta lauantaina 11.5. klo 17.30-18.00.

Täydennyshaut ryhmiin elokuussa tanssikauden ensimmäisillä tunneilla. Kysy lisää.


Tanssitehtaan upeaakin upeampi juhlavuoden projekti

Olemme niin innoissamme saadessamme kertoa miten juhlistamme tanssikoulumme merkityksellistä taivalta tamperelaisessa tanssissa. Juhlavuoden kunniaksi olemme saaneet yhteistyökumppaniksi aivan uskomattoman valokuvataiteilijan Jana Machackova-Oeyn.

Jana on ansioitunut tsekkiläisyntyinen freelance-valokuvaaja Tampereelta. Hän on valmistunut arvostetusta Shanghain Condé Nast Centeristä muotikuvaajaksi. Koulusta johon hänet valittiin ensimmäisenä ulkomaalaisena opiskelijana. Jana on työskennellyt erilaisissa valokuvaprojekteissa muotikuvaajana, henkilökuvaajana, dokumentaarikuvaajana, sekä ollut mukana erilaissa hyväntekeväisyyskampanjoissa. Jana työskentelee intuitiivisesti tallentaakseen tarinoita, hetkiä ja tunteita, jotka hän havainnoi kameransa läpi. Hänellä on taito löytää ihmisen karisma ja sisäinen kauneus kuviinsa.

Hänen kanssaan toteutamme ennennäkemättömän valokuvahankkeen: Kabanov Body Positive Tanssitehdas- Ole kertakaikkisen ihana itsesi -valokuvanäyttelyn. Jana tulee kuvaamaan Tanssitehtaan arkea ja ainutlaatuista tanssin iloamme koko lukuvuoden ajan. Haluamme näyttää, että jokainen voi nauttia tanssista sellaisena kuin on. Kuinka jokainen meistä voi loistaa parhaimmillaan omana itsenään. Näistä kuvista, tunnelmista ja hetkistä rakennetaan valokuvanäyttely tamperelaiseen galleriaan elokuussa 2020.

”Kyseessä on kahden eri taiteenlajin suurenmoinen ja ennennäkemätön yhteistyö, joka uskaltaa sukeltaa uuteen ja sen kätkettyihin vielä näkymättömiin aarteisiin.”

Toivon näyttelyltä monensuuntaista virtaavuutta tanssinharrastamisen merkitysaistien avautuessa yhteisöllisesti synnytetyssä projektissa, joka kunnioittaa tamperelaisia tanssinharrastajia.

- Irina Kabanov Toimitusjohtaja


Annamme taiteen perusopetusta

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta hyväksyi 7.6.2018 pidetyssä kokouksessaan

balettikoulumme uuden opetussuunnitelman.

Annamme jatkossakin taiteen perusopetusta Tanssitehtaalla.


Tanssi on se juttu

Olemme muuttaneet uusiin upeisiin tiloihin Klingendahliin, Hämeenpuiston varrelle.

Uusi osoitteemme on Pyhäjärvenkatu 5, 33200 Tampere. Sisäänkäynti suoraan Pyhäjärvenkadulta ( ei sisäpihalta).


Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019 on alkanut. Voit ilmoittautua Tanssitehtaan toimistoon, puhelimitse tai lomakkeella.

ILMOITTAUDU NYT! »