Tanssiakrobatia 8-13-vuotiaille

Tanssiakrobatiatunnit ovat vauhdikasta ja mukaansatempaavaa tanssitaituruutta täynnä. Opettajamme innostava ohjaus, vahva lajin tuntemus ja omakohtainen tanssi- ja voimistelutaituruus saa innostumaan ja loistamaan omana parhaimpana itsenään. Tunnit kehittävät erityisesti kehonhallintaa, lihasvoimaa sekä notkeutta. Tunneilla tehdään yksilö- ja pariakrobatiaa, jokainen omalla tasollaan. Tunneilla harjoitellaan erilaisia akrobaattisia temppuja, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja päällä- ja käsilläseisontaa, joita lähdetään taitojen karttuessa varioimaan haastavampiin temppuihin. Tunneilla tehdään myös tanssillisempia sarjoja, joihin yhdistetään akrobatiaa.

Akrobatian lisäksi tunneilla opitaan tanssitaidon perusteita. Perustaidot, jotka mahdollistavat jatko-opinnot eri tanssilajeissa.

Lukuvuodella 2019-20 Tanssiakrobatia-Juniorit kisaryhmään haetaan hakutilaisuuden kautta. Avoin hakutilaisuus ja ilmainen kokeilukerta järjestetään toukokuussa-19 ja täydennyshaku on elokuussa tanssikauden ensimmäisellä tunnilla. Kysy lisää.

Oisko tämä sun tanssipolkusi? Haluatko olla mukana tavoitteellisessa ja innostavassa tanssiryhmässä, joka osallistuu tanssivuoden aikana kilpailuun? Hae mukaan. Innostus riittää!

Mitä tarvitset tunneilla?

Legginssit/jazzhousut tai trikoot, balettipuvun tai topin. Sukat tai balettitossut. Ryhmä voi kauden alussa yhteisesti sopia yhtenäisestä ryhmäpuvusta. Tanssitunnilla hiukset pidetään kiinni.